Μια γυναίκα από την Πενσιλβάνια δηλώνει αποφασισμένη να αποκτήσει τους μεγαλύτερους γοφούς στον κόσμο, ακόμη κι αν αυτό προκαλέσει τον θάνατό της.

Η 43χρονη Bobbi-Jo Westley, που ζυγίζει 245 κιλά, διαθέτει ήδη γοφούς που φτάνουν τα 241 εκατοστά. Στόχος της όμως είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ των 251 εκατοστών που διαθέτει μια άλλη γυναίκα από το Λος Άντζελες, η Mikel Ruffinelli.

«Οι γοφοί μου είναι που με κάνουν μοναδική», δηλώνει η ίδια στο Barcroft Media. Χάρη σε αυτούς έχει γίνει γνωστή στο διαδίκτυο και έχει αποκτήσει μέχρι και θαυμαστές.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άντρες εκεί έξω που τους άρεσε το σχήμα μου, ξαφνιάστηκα κατά κάποιο τρόπο. Λαμβάνω κάθε είδους δώρα και μηνύματα από τους θαυμαστές μου, ορισμένοι από τους οποίους με ρωτούν αν θέλω να τους παντρευτώ, κάτι δύσκολο αφού είμαι ήδη παντρεμένη», σημειώνει.

Η ίδια γνωρίζει ότι βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο και ανησυχεί για την υγεία της. Οι γιατροί της έχουν προτείνει μάλιστα και επέμβαση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα των πολλών κιλών.

Όμως η αποφασιστικότητά της να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ξεπερνά τους όποιους φόβους της. «Είναι κάτι που πρέπει να κάνω και το κάνω μέρα με τη μέρα. Θέλω να με θυμούνται για κάτι και νομίζω ότι το να έχεις τους μεγαλύτερους γοφούς είναι αυτό για το οποίο θέλω να με θυμούνται», δηλώνει η 43χρονη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook