Ήταν μια απίθανη βραδιά! Η Παυλίνα Βουλγαράκη και η μπάντα της, μάγεψαν το Ηρακλειώτικο κοινό στο σχεδόν κατάμεστο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης!

Γεμάτη ενέργεια, πολύ κέφι και όρεξη, η Ηρακλειώτισσα ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός, παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά, καθώς και τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία που διοργανώθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου ήταν για καλό σκοπό, με όλα της τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, καθώς και για την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης ευχαρίστησε την Παυλίνα Βουλγαράκη – η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς στη συναυλία – τον Δήμο Ηρακλείου για την ευγενική παραχώρηση του Κηποθεάτρου, καθώς και τις εταιρείες – χορηγούς ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Aegean Air, ΔΕΠΑΝΑΛ, Let’s Wash, Είδη Υγιεινής ΣΑΒΒΑΚΗΣ, HaMedΧαλαμπαλάκης, KRIVEK Α.Ε., σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, Σαλάτες Οικονομάκης, ΟΙΝΟΤΕΚΑ, Cellar Door, Dyslexia Centers, Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Ουζερί του Τερζάκη, Εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗ, Αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης, EMI Apartments, Agnotis Pure Philosophy, υποδήματα Μόρτογλου, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook