Ένα παιδί που μεγάλωσε στα Χανιά και από νεαρή ηλικία αφιερώθηκε στην προπονητική, ο Παναγιώτης Γερούλης, είναι ο νέος γυμναστής της Αθλητικής Ένωσης Μυλοποτάμου.

Η “νεοφώτιστη” στη Γ’ Εθνική ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο Γερούλη, που έχει εργαστεί ακόμα στις Ακαδημίες Σπάθας και ΑΕ Μοσχάτου.

Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε ΑΕΧ, Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, ΑΟΔΑ, ΔΑΑΟΧ, Σπάθα και το διάστημα των σποδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Γερούλης θα παρακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Πλατανιά στο Πράβετς και στη συνέχεια θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΜ για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γυμναστή Παναγιώτη Γερούλη. 

Ο Παναγιώτης Γερούλης είναι 24 χρόνων με καταγωγή από τα Χανιά. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας για ένα εξάμηνο το αθλητικό πανεπιστήμιο της Κολωνίας -Deutsche Sporthochschüle Köln-.

Έχει δουλέψει σαν προπονητής στις ομάδες Α.Ε. Μοσχάτου και Α.Π.Σ Σπάθα Κολυμβαρίου.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτσοβού θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας όταν επιστρέψει από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα βρίσκετε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook