Η κ. Γεωργία Φουρναράκη θεία του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Παλαιόχωρα  απαντάει σε όλους αυτούς που δημοσιεύουν χωρίς να ξέρουν πράγματα

Με ένα σχόλιο στο δημοσίευμα μας με τίτλο «Κράνος στο κεφάλι σου ηλίθιε που θα παίξεις με τον πόνο μιας μάνας» και απευθυνόμενη προς τον συντάκη του κειμένου, η Θεία του αδικοχαμένου Δημήτρη, κυρία Γεωργία Φουρναράκη απαντάει σε όλους «τους ρηχούς, ανεγκέφαλους τύπους που δημοσιεύουν σχόλια χωρίς να ξέρουν πράγματα ή κοινοποιούν άρθρα τα οποία δεν έχουν καν διαβάσει μόνο και μόνο για να δείξουν στους άλλους την “ευαισθησία” τους».

Μάλιστα με αυστηρό ύφος δηλώνει ότι δεν επιτρέπει σε κανένα να δημοσιεύει πράγματα εις βάρος της οικογένειας της και να παίζει με τις ψυχές και τον πόνο τους, απαιτώντας το σεβασμό όλων.

Συγκεκριμένα η κυρία Φουρναράκη αναφέρει: 

Κύριε Ξυγκάκη καλησπέρα σας, ευχαριστώ εκ μέρους της οικογένειάς μου για το παρόν άρθρο σας. Και λέω εκ μέρους της οικογένειάς μου γιατί είμαι θεία του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Μπήκα πριν λίγο στο fb προκειμένου να γράψω ένα άρθρο για όλους τους ρηχούς, ανεγκέφαλους τύπους που δημοσιεύουν σχόλια χωρίς να ξέρουν πράγματα ή κοινοποιούν άρθρα τα οποία δεν έχουν καν διαβάσει μόνο και μόνο για να δείξουν στους άλλους την “ευαισθησία” τους …

Το συγκεκριμένο άρθρο που δημοσίευσε κάποιος συνάδελφός σας αν το διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει ότι δεν αφορά την ιστορία της οικογένειάς μας αλλά κάποιον άλλον. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι διάβασαν μόνο τον τίτλο με αποτέλεσμα σήμερα στην εργασία μου να έρχονται άνθρωποι και να μου λένε ότι ο Δημήτρης μας δε φόραγε κράνος όπως του έλεγε η μητέρα του γι’αυτό σκοτώθηκε, ότι οι γονείς είχαν αγοράσει το μηχανάκι για το Δημήτρη και άλλες ανακρίβειες….

Έχω λοιπόν να δηλώσω ότι δεν επιτρέπω σε κανέναν να δημοσιεύει πράγματα εις βάρος της οικογένειάς μου και να παίζει με τις ψυχές και τον πόνο μας, και επειδή η μητέρα και ο πατέρας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, απαιτώ από όλους σεβασμό στον πόνο τους!!! Διαφορετικά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος της οικογένειάς μου!!

Και κάτι τελευταίο, ποτέ δεν αγόρασαν μηχανάκι οι γονείς στο Δημήτρη!! Το μηχανάκι ήταν του πατέρα εγκαταλελειμμένο το τελευταίο διάστημα προκειμένου να μην το παίρνουν τα παιδιά… τραγική ειρωνεία όμως το πήρε ο Δημήτρης χωρίς την έγκρισή τους…

Σχόλιο Συντάκτη

Το συμπέρασμα για όσους δεν κατάλαβαν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν… Είναι διαφορετικό λόγω ταχύτητας ή απροσεξίας, να βάλεις μία άστοχη φωτογραφία σε ένα ρεπορτάζ ή να δημοσιεύσεις μία πληροφορία με επιφύλαξη και να το διορθώσεις στην συνέχεια και άλλο να προβείς σε μία παραποιημένη ανάρτηση που παίζει με τον πόνο μίας οικογένειας και να αποποιείσαι των ευθυνών σου ρίχνοντας την ευθύνη.. στις αναρτήσεις χρηστών του facebook. Για τα υπόλοιπα, είπαμε.. Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει ποιος είναι ο καθένας μας.. Ευτυχώς!!

Γιάννης Ξυγκάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook