Ο Αμπντεραούφ Ζαραμπί είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από αυτούς που δοκιμάστηκαν στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμη στο Καρπενήσι προκειμένου ο Νίκος Αναστόπουλος να πάρει την τελική του απόφαση για τον Αλγερινό αμυντικό. 
Ο Ζαραμπί μπορεί να μην έδειξε και πολλά πράγματα στο φιλικό του Σαββάτου όμως έχει πλούσιο βιογραφικό και σημαντικές παραστάσεις και για αυτό παρά το γεγονός ότι αρχικά ο Αναστόπουλος ήταν αρνητικός στην παραμονή του έδωσε το ο.κ να μείνει για λίγες μέρες ακόμη στις προπονήσεις του ΟΦΗ και αν πείσει να αποκτηθεί. 
Πέρα από τον Ζαραμπί στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Βάντο που αγωνιζόταν στην πατρίδα του πέρυσι στη Βιλανόβα. Ο Βάντο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ την Δευτέρα το απόγευμα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας ενώ το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στον ΟΦΗ έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία για τον παίκτη που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σε όλη την αριστερή πλευρά αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να το διαπιστώσει αυτό από κοντά. 
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να βρεθούν στο Καρπενήσι άλλοι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές υπο δοκιμή αλλά στον ΟΦΗ πλέον μη έχοντας χρόνο για πολλές δοκιμές έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις έτοιμες λύσεις καθώς η ομάδα χρειάζεται άμεσα 8 με 9 μεταγραφές για να γεμίσει το ρόστερ και παράλληλα να γίνει ακόμη πιο ποιοτικό. 
Προτάθηκε ο Δάρλας αλλά … 
Στο μεταξύ αρκετοί είναι οι ελεύθεροι παίκτες που έχουν προταθεί στην κρητική ομάδα και ένας από αυτούς είναι και ο Φίλλιπος Δάρλας που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Ατρόμητο έχοντας 6 συμμετοχές. Επιθυμία του Δάρλα είναι να έρθει στον ΟΦΗ αλλά στην κρητική ομάδα έχουν δώσει προτεραιότητα σε άλλους παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας όπου σίγουρα θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook