Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Μυλοποτάμου, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού Νίκου Μποτωνάκη, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Πανθηραϊκό.

Στην ΑΕΜ επίσης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Άλμπι Λένγκα, Τάσος Χρυσοστομίδης και Πάρης Μπακάλης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ αναφέρει τα εξής:

Μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα μας, που συμφώνησε σήμερα με τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ της, φτάνοντας στους πέντε νεοαποκτηθέντες.

Πρόκειται για τους κεντρικούς αμυντικούς Νίκο Μποτωνάκη και Άλμπι Λένγκα, τον τερματοφύλακα Τάσο Χρυσοστομίδη και τον αμυντικό μέσο Πάρη Μπακάλη.

-Ο 27χρονος Χανιώτης αμυντικός Νίκος Μποτωνάκης είναι γνώριμος στο Ρέθυμνο από το πέρασμα του στην Επισκοπή όπου αγωνίστηκε σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική, μαζί με τους τωρινούς του συμπαίχτες Δελήμπαση, Σιόρε και Κελαϊδή. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Κορωνίδα, Ακρίτα, Α.Ο Χανιά, Α.Ε Καραϊσκάκης και Πανθηραϊκό.

-O δεύτερος νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός έχει περάσει κι αυτός από την Επισκοπή όπου και είχε προπονητή τον Νίκο Κωτσοβό. Ο Άλμπι Λένγκα έχει γεννηθεί στις 11/6/1989 στην Αλβανία ωστόσο διαθέτει ελληνική υπηκοότητα. Ο Λένγκα έχει παραστάσεις από τη Super League της Αλβανίας με ομάδες όπως, η Απολόνια Φίρ, η Ναφτετάρι Κουτσόβε και η Μπίλις Μπαλς, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιώς, την Ηλιούπολη, τον Αστέρα Μαγούλα, τον Αιολικό και την Καλαμάτα. 

-Ο 23χρονος τερματοφύλακας Τάσος Χρυσοστομίδης, που το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον Εορδαϊκό, κατάγεται από το Καρυοχώρι και τα πρώτα του γάντια τα φόρεσε στην Ακαδημία του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Μακεδονικό Φούφα, ακολούθως πήγε στην ΑΕ Νιγρίτα, στην Ποντοκώμη και στον Ολυμπιακο Βόλου.

-Τέλος, ο Πάρης Μπακάλης είναι 29 ετών αμυντικός μέσος και πριν από μερικά χρόνια είχε κατακτήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα της Νίκης Βόλου. Ο Μπακάλης έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ άλλων έχοντας φορέσει τις φανέλες των Θερμαϊκού, Αναγέννησης Επανωμής, Καλλονής, Διαγόρα, Πιερικού, Θρασύβουλου και Αιολικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook