Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα έξω από κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 03:30 το πρωί ο νεαρός μαζί με την παρέα του έμπλεξε σε καυγά με παρέα Σέρβων.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα να επέμβει στον καυγά ο υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ που είναι Σερβικής καταγωγής, κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου.

Ο Αμερικανός τουρίστας έτρεξε να ξεφύγει, όμως 20 μέτρα έξω από το κλαμπ 15 άτομα τον πρόλαβαν και άρχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη μανία με μπουνιές και κλωτσιές.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι από οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία αποδεικνύεται ότι ο ξυλοδαρμός του 22χρονου διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ήταν όμως ήδη αργά. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Όπως μετέδωσε και νωρίτερα το star.gr συνελήφθησαν ένας Έλληνας μπάρμαν 34 ετών και ο 33χρονος υπεύθυνος ασφαλείας.

Επίσης η αστυνομία προχώρησε και σε αρκετές προσαγωγές για να διευκρινίσει αν συμμετείχαν και άλλοι στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα. 

To star.gr έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όπως και φωτογραφίες τους, τα οποία θα δημοσιεύσει σε περίπτωση που δοθεί εισαγγελική εντολή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook