Στο Ironman της Φρανκφούρτης αγωνίζεται την Κυριακή 9/7/17 η τριαθλητρια του Ανέμου, Μανια Μπικωφ. Θα είναι το 4ο Ironman για τη Μανια, στα τελευταία 2 χρόνια.

Ο αγώνας αυτός περιλαμβάνει 3800μ. κολύμπι, 180χλμ ποδήλατο κ 42,2 χλμ τρέξιμο κ οι συμμετοχές στον συγκεκριμένο αγώνα ξεπερνούν τις 3000, ενώ η ελληνική αποστολή συμμετέχει με 25 αθλητές.

Η Χανιώτισσα Μάνια, μητέρα 4 παιδιών είναι διακεκριμένη πολίστρια και ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το τρίαθλο. Έχει διακριθεί για το επάγγελμά της ως ναυαγοσώστρια καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που πήρε πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα. Εχει ιδρύσει, τη ναυαγοσωστική σχολή Lifeguard Hellas.

Από το 2015 η Μάνια  και η Lifequard Hellas Save & Rescue Volunteer Team βρίσκονται στην Λέσβο σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Το έργο τους δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς το όνομά της βρέθηκε ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ που διεκδίκησαν το παγκόσμιο βραβείο ηρωισμού για αξιέπαινες διασώσεις στη θάλασσα, κατακτώντας τελικά την δεύτερη θέση .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook