Πάρτι για τα γενέθλιά του διοργάνωσε ο Λάκης Γαβαλάς, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Μήλο και για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο γνωστός επιχειρηματίας, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γιόρτασε τα 58α γενέθλιά του  με ένα ξέφρενο πριβέ πάρτι σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού, με αρκετούς διάσημους καλεσμένους.

Ο Λάκης Γαβαλάς, γνωστός για το χιούμορ του, εμφανίστηκε ως μαυροφορεμένη Μανταλένα, θέλοντας έτσι να διακωμωδήσει την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η ευρηματική τούρτα, στην οποία απεικονιζόταν η Μανταλένα -τον κινηματογραφικό θρυλικό ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη- με την ευχή «Να τα εκατοστήσεις! Μαντα-Lakis».

\"\"\"\"\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/2011_08/lakistourta.jpg\"

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Έλλη Στάη με τον σύζυγό της Μιχάλη Γουλανδρή, ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του, Νατάσα, η Νταίζη Μανιατοπούλου και η Σόφη Δελούδη. Με βάση τις πληροφορίες, οι προσκεκλημένοι κατέφτασαν στο νησί με ελικόπτερα και σκάφη.

Το πάρτι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με όλους τους καλεσμένους να χορεύουν βαριές ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια, με τον γνωστό επιχειρηματία, φυσικά, να πρωτοστατεί στο γλέντι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook