Xρησιμοποιείται σε καλλυντικά και φάρμακα για πολλούς αιώνες
 
Η ερωτική σχέση των ανθρώπων με τα τριαντάφυλλα - για την ομορφιά και για λόγους υγείας - έχει μια μακρά ιστορία.

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και φάρμακα για πολλούς αιώνες. Σήμερα, οι ειδικοί εξακολουθούν να θεωρούν το ροδόνερο ως ένα απαλό, φυσικό συστατικό με καταπληκτικά οφέλη για το δέρμα.

Ένα από τα κύρια οφέλη του ροδόνερου είναι ότι δρα ως αντιφλεγμονώδες, καταπραϋντικό γα τα ερεθισμένα δέρματα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τριαντάφυλλα ως πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση των κυττάρων του δέρματος και την αναγέννηση των ιστών του.

Αν θέλετε να έχετε ένα ενυδατωμένο πρόσωπο με φυσικά μέσα, τότε χρησιμοποιήστε ροδόνερο.

Πρώτα πλύντε και καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας. Στη συνέχεια ψεκάστε αρκετές φορές με ανθόνερο και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του. Μην χρησιμοποιήσετε πετσέτα.

Το δέρμα σας θα είναι όχι μόνο ενυδατωμένο αλλά απαλό και λαμπερό.

Πηγή: neadiatrofis.gr