Περιπατητές εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου τη σορό ενός άντρα σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι. Το σοκαριστικό εύρημα ήταν κοντά σε δασικό δρόμο στην περιοχή της Καισαριανής.

Αμέσως ενημέρωσαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που με την σειρά του έστειλε σήμα στην τοπική Αστυνομία.  Στο σημείο βρίσκονται ήδη ιατροδικαστής και ομάδα αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η κατάσταση της σωρού δεν επιτρέπει σε πρώτη φάση την «ανάγνωση» της ταυτότητας της.

Ο νεκρός είναι ο αγνοούμενος αστυνομικός;;;

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τα συνωδά στοιχεία να πρόκειται για τον 38χρονο αγνοούμενο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης Αντώνη Δημοτάκη που η εκπομπή αναζητούσε. Ο αστυνομικός χάθηκε από την Καισαριανή όπου έμενε  στις 25 Απριλίου.

Φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού και αυτό γιατί ο Δημοτάκης όταν εξαφανίστηκε είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι συγγενείς αναμένεται να κληθούν για να αναγνωρίσουν τα ρούχα του αλλά πέρα από αυτό θα χρειαστεί και DNA για διασταύρωση των στοιχείων του.

Ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού, σε Καισαριανή και Βύρωνα.

Παρά τις οργανωμένες έρευνες πυροσβεστών, εθελοντών και συγγενών δεν είχε εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Το «Τούνελ» απευθυνόμενο σε περιπατητές της περιοχής είχε επιστήσει την προσοχή τους για τυχόν στοιχεία που πιθανόν να έβρισκαν και να οδηγούσαν στον αγνοούμενο αστυνομικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook