Από τον… Λαιμό έπιασε ο Απόλλων τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, παίρνοντας το πάνω χέρι για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία υδατοσφαίρισης.

Οι “κυανόλευκοι” με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πόλο στη σύνθεσή τους υποχρέωσαν τον ΝΟΧ σε ήττα με 11-4 στο Κολυμβητήριο Λαιμού. Ο ΝΟΧ κράτησε επαφή στο σκορ μέχρι το δεύτερο οκτάλεπτο όταν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 3-3, αλλά ο Ρέππας “αρνήθηκε” το γκολ στον Κατσουλάκη. Στη συνέχεια με επιμέρους σκορ 7-2 στα δύο τελευταία οκτάλεπτα ο Απόλλων μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι.

Ο ΝΟΧ έχει την ευκαιρία να μείνει “ζωντανός” για την άνοδο την Τετάρτη (12/07) στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Τα 8λεπτα: 3-1, 1-1, 2-0, 5-2

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς 2, Μητρόπουλος, Ματαράγκας, Γερακούδης 1, Τσίκλος, Παπαδόπουλος 2, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης 3, Αφρουδάκης, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαρανής.

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης. Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος, Μανιουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Βιζυράκης, Αποστολάκης, Μητράκης, Μυγιάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook