Το περιοδικό \”Maxim\” την έχει συμπεριλάβει στην λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες. Και η ίδια φροντίζει με κάθε εμφάνιση της να το επιβεβαιώνει.

Αυτή τη φορά η νιόπαντρη Brooke Burke, έβαλε σκοπό να αναστατώσει τους Γάλλους, αφου εθεάθη σε παραλία του St. Barths να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με τον άντρα της, ηθοποιό και τραγουδιστή David Charvet και τις τρεις κόρες της, αναφέρει το real.gr.

Η 40άρα πλέον παρουσιάστρια και μοντέλο, είναι μητέρα τριών κοριτσιών και θεωρείται η πιο \”καυτή\” μαμά του Κονέκτικατ. Αν κρίνουμε από το άψογο, γυμνασμένο κορμί της, μάλλον κάνει πολλές θυσίες για να κρατήσει τον τίτλο!

\"\"

\"\" \"\"

Η Brooke, με το λευκό μπικίνι της, το ψάθινο καπελάκι και τα τεράστια γυαλιά ηλίου, έδειχνε να απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές της, ενώ ο David δεν την άφηνε από τα μάτια του και την φωτογράφιζε διαρκώς (και με το δίκιο του!).

\"\"   \"\"

Πάντως, από όποια πλευρά και να την δεις, η Brooke επιβεβαιώνει πράγματι το ότι -ορισμένες- 40άρες «ίσον με δύο 20άρες» και σίγουρα έχει διπλές τις χάρες! Δεν είναι τυχαίο που ο David άφησε την καλλονή Bar Rafaeli για τα κάλλη (και τα τρία παιδιά) της Brooke!

\"\"  \"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook