Υπο διαμόρφωση και ο χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής 

Με την προκήρυξη κάλυψης θέσεως γιατρού Πυρηνικής Ιατρικής, μπαίνει στην τελική ευθεία πλέον η συγκρότηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής με Γ΄ Κάμερα, το οποίο θα λύσει χρόνια προβλήματα ασθενών του νομού που είναι υποχρεωμένοι σήμερα να μεταβαίνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Στην σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χανίων αναφέρονται και τα εξής: “Με τη λειτουργία του ως άνω τμήματος θα είναι σε θέση ασθενείς –οι οποίοι έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε σπινθηρογράφημα, ραδιοανοσολογικές αναλύσεις αίματος π.χ. θυροειδούς, οστών, παραθυροεοδών, μυοκαρδίου, νεφρών, ήπατος κ.λ.π.- να κάνουν τις εξετάσεις στα Χανιά αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τα έξοδα μετάβασης στο Ηράκλειο.

Στις 6 Ιουλίου 2017, προκηρύχθηκε μία θέση Ιατρού Επιμελητή Β’  ειδικότητας Πυρηνικής Ιατρικής στο Νοσοκομείο Χανίων , ο οποίος θα στελεχώσει το υπό σύσταση τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι Ιατροί μπορούν να βρουν την σχετική προκήρυξη και υποδείγματα εντύπων από την Δευτέρα 10 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. Χανίων (www.chaniahospital.gr).

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στη Γραμματεία του Συμβουλίου Κρίσεων-Προσλήψεων του Γ.Ν. Χανίων από τις 10-07-2017 έως και τις 31/07/2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειώνεται ότι ο χώρος που θα φιλοξενήσει το Τμήμα της Πυρηνικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων,  βρίσκεται υπό διαμόρφωση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των τμημάτων Ακτινοπροστασίας και αμέσως μετά αναμένεται η μεταφορά σύγχρονου μηχανήματος Γ΄ Κάμερας από την 1η ΥΠΕ Αττικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook