Τελειωμό δεν έχουν τα… βάσανα για τον ΑΟ Χανιά, αφού τη Δευτέρα (10/07) έγινε γνωστή η νέα τιμωρία στην ομάδα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Στο ΑΟΧ υποβλήθηκε η ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού σε κάθε αγώνα της νέας σεζόν για όσο διάστημα δεν εξοφλείται η οφειλή που υπάρχει.

Η σχετική απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με τις αποφάσεις του παρόντος Οργάνου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη την ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα αυτής και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η ένδικη οφειλή.

Παράλληλα στην επικύρωση της βαθμολογίας η Football League επισφράγισε την αφαίρεση 33 βαθμών για τον ΑΟΧ λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής, κάτι που σημαίνει ότι πρωτόδικα η ομάδα υποβιβάζεται.

Ωστόσο την Τετάρτη (12/07, 17:00) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικάσει την έφεση του ΑΟΧ και θα κρίνει το αν παραμείνει ή όχι στην κατηγορία η ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (Τετάρτη 12/07, ώρα 17:00), είναι τα ακόλουθα:

ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ κατά της υπ΄αρ.233/2017 απόφασης ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook