Μήνυμα αναγνώστη για την κατάληψη των πεζοδρομίων από τα αυτοκίνητα

“Περπατώντας σήμερα το πρωί στη Σελίνου από όπου είναι οι 2 πρώτες φωτογραφίες φαίνεται το χάλι που επικρατεί εκεί. Το θέμα είναι ότι σε αυτόν τον δρόμο τα αυτοκίνητα, δεν είναι επισκεπτών αλλά κατοίκων κατά κύριο λόγο. Όταν λοιπόν οι ίδιοι δεν σέβονται τον χώρο που ζουν, πως περιμένουν να τον σεβαστεί ο οποιοσδήποτε άλλος που παραδειγματίζεται από την αναισθησία τους; Πάω όμως στοίχημα ότι αν πάει κάποιος ξένος και αφήσει το αμάξι του μπροστά στην πόρτα τους θα γίνουν έξαλλοι, όχι επειδή έχασαν τη θέση αλλά επειδή πάρκαρε ο άλλος μπροστά στην πόρτα τους πάνω στο πεζοδρόμιο!!! 

Η τελευταία φωτογραφία είναι από τη Μητροπολίτου Κυρίλλου, όπου η γιαγιά στερεωνόταν μια στον τοίχο και μια στα αυτοκίνητα των αναίσθητων για να φτάσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου και εκεί υπήρχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά. 

Όταν λοιπόν οι προύχοντες της πόλης αποφασίζουν να κόβουν θέσεις στάθμευσης χωρίς όμως να δίνουν λύσεις, τέτοια φαινόμενα αναισθησίας θα γίνονται όλο και πιο συχνά, όλο και σε περισσότερους δρόμους. Ανοίχτε επιτέλους, έστω και μόνο για το καλοκαίρι τη δυτική τάφρο να ξεμπλοκάρει η πόλη. Έλεος πια, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα σας. Πάρτε μια απόφαση επιτέλους που θα βοηθήσει την πόλη αντί να τη στραγγαλίζετε”


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook