Ανοικτή   πολιτική   ομιλία  θα πραγματοποιήσει στα Χανιά την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίου ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Η πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Σπίθα Χανίων, θα πραγματοποιηθεί,  σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Κατα την επίσκεψή του στα Χανιά, ο Μίκης Θεοδωράκης αναμένεται να επισκεφθεί και το πατρικό του σπίτι στον Γαλατά Χανίων, το οποίο είχε αγοραστεί απο τον πρώην δήμο Νέας Κυδωνίας και με απόφαση και του Δήμου Χανίων θα μετατραπεί σε μουσείο αφιερωμένο στην ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη.

Εν τω μεταξύ με γραπτή παρέμβαση του, με τον τίτλο \”ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ\” ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρεται στα όσα έγιναν στο Σύνταγμα στις 28 και 29 Ιουνίου και επισημαίνει μεταξύ άλλων, \”Η επιστήμη της Επανάστασης μας διδάσκει ότι τα αυθόρμητα κινήματα μαζών που εκφράζουν τη λαϊκή διαμαρτυρία, είναι αδύνατο να μετεξελιχθούν σε επαναστατική δύναμη αν λείπει η κοινή και αποδεκτή από όλους ηγετική δύναμη που θα τα μεταβάλει σε συγκεκριμένη και πειθαρχημένη δύναμη κρούσης με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και συγκεκριμένα προγράμματα.\”

Δείτε εδώ το κείμενο- παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook