Στην παρουσίαση του Παναγιώτη Κορδονούρη από τον Α.Ο. Χανιά ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης, Νότης Ψυλλάκης, είχε δηλώσει ότι η ομάδα συζητάει με 5-6 επιθετικούς εγνωσμένης αξίας πέρα από τον Ηλία Μανίκα. Στην κατηγορία αυτή φαίνεται πως ανήκει ακόμα ένας παίκτης που προέρχεται από την Ρόδο, ο Γιώργος Καντιμοίρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΟΧ είναι σε συζητήσεις με τον 32χρονο επιθετικό για να στελεχώσει την γραμμή κρούσης των «μπλε» και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Γιώργος Ευγένιου Καντιμοίρης είναι γεννημένος στις 2/2/1979 και έχει ύψος 1.76 εκ και βάρος 72 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιάλυσο με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ’ (1997-98) και Β’ Εθνική (1998-99). Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Λάρισα το 2000 (Β’ Εθνική), για να «μετακομίσει» τον Ιανουάριο του 2001 στο Λεωνίδιο και στην Γ’ Εθνική. Το 2001-02 «επαναπατρίστηκε» στην Ρόδο για να αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική με τα «ελάφια». Στους «πράσινους» έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005, όπου και αγωνιζόταν η ομάδα στην Γ’ Εθνική, μιας και από την 1/1/2006 ήταν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Με το τέλος της σεζόν όμως επέστρεψε στην Ρόδο, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος μέχρι πρόσφατα.

Ο ίδιος όσον αφορά το μέλλον του είχε δηλώσει πρόσφατα σε ιστοσελίδα της Ρόδου (xxsports.gr) ότι εξετάζει προτάσεις ομάδων τοπικού αλλά και ομάδας Γ’ Εθνικής από την Κρήτη… «Είναι αλήθεια ότι έχω συζητήσει με τον Απόλλων (σ.σ. Καλυθιών), όμως θα πρέπει να περιμένω. Εξετάζω κάποιες προτάσεις από περιφερειακό και Γ Εθνική. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Κρήτης και μια από αυτές είναι της Γ Εθνικής. Τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα επαγγελματικά όσο αναφορά τα συμβόλαια. Πολλοί είναι αυτοί που εξετάζουν την λύση του τοπικού αφού μπορείς να συνδυάσεις ποδόσφαιρο με δουλειά. Θα το σκεφτώ ακόμα μερικές μέρες πριν πάρω την οριστική μου απόφαση».

                                                                                                                   

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook