Ένας άνδρας από τη Λουϊζιάνα αποκεφάλισε τον 7χρονο γιο του που ήταν παιδί με νοητική υστέρηση και τοποθέτησε το κεφάλι του στην άκρη του δρόμου για να το δει η μητέρα του όταν θα έφτανε σπίτι.

Το κεφάλι του παιδιού εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και το υπόλοιπο σώμα του μέσα σε πλαστική σακούλα σε κοντινή τοποθεσία.

Το protothema.gr αναφέρει ότι ο πατέρας του Τζόρι Λιρέτ, Τζερεμάια Ράιτ, αρχικά προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του λέγοντας ότι ήταν επρόκειτο περί αστείου και ότι ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει ομοίωμα του κεφαλιού του παιδιού. Σύντομα, όμως, ομολόγησε το έγκλημά του, συνελήφθη στο σπίτι της οικογένειας και κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού.

\"\"

Το νεαρό αγόρι έπασχε από CP, ήταν σε αναπηρική καρέκλα και χρησιμοποιούσε ειδικό σωληνάκι από το στόμα για την κατανάλωση των τροφών.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα, η μητέρα του παιδιού Τζεσλίν Λιρέτ δήλωσε ότι ο Τζόρι, «ήταν η χαρά και το αστέρι της ζωής μου».  

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο εάν το παιδί ήταν νεκρό πριν το αποκεφαλίσει ο πατέρας του και όλοι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων της αυτοψίας. Ο Ράιτ δεν είχε φάκελο στην αστυνομία για διάπραξη εγκληματικών ενεργειών στο παρελθόν παρά μόνο μία σύλληψη το 2007 για κατοχή μαριχουάνας και σε μία ακόμα περίπτωση για κλοπή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook