Τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ, έκανε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που τόνισε ότι “να βοηθήσουμε όλοι ώστε η ομάδα να ξεφύγει από την Β’ Εθνική”.

“Γύρισα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει” λέει αρχικά ο Μανώλης Μονιάκης στο ofi1925.gr και συνεχίζει: “Αυτό θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ!” λέει τώρα ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο ΟΦΗ. “Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο και να ξεφύγει η ομάδα απο την Β’ Εθνικη και να μπορέσω και εγώ να αγωνιστώ με αυτήν ξανά στην Σούπερ Λίγκ”.

Οπως υπογραμμίζει “είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, η οικογένεια μου. Ηθελα να γυρίσω” επισημαίνει και μιλάει με σεβασμό για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της ομαδας. “Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς. Τους προπονητές και τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, για το γεγονός ότι γύρισα ξανά έδω. Ηταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να επιστρέψω. Το ήθελα πολύ”.

Οσο για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι “τον θέλουμε δίπλα μας. Να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook