Μια ιδιαίτερη εκδήλωση της Eurobank έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Σαμαριά” που κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους για να γνωρίσουν τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων 

Με αφορμή το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων U20 που διεξάγεται στην Κρήτη, η Eurobank, χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στα Χανιά, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και τις οικογένειές τους να συναντήσουν από κοντά τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού Μπάσκετ.  

Στην εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι  είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να τους συγχαρούν για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Η Eurobank είναι από το 2001 χορηγός όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ υποστηρίζοντας εμπράκτως τις ομάδες που με τις επιτυχίες τους έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές υπερηφάνιας και συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες. Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων η Τράπεζα βρίσκεται στο πλευρό των  αθλητών και των αθλητριών των Εθνικών μας Ομάδων Μπάσκετ που αναδεικνύουν τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και αποτελούν διαχρονικό πρότυπο για τη νέα γενιά.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας στην εκδήλωση συμμετείχε ο Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Χανίων κ. Δημήτρης Δούβρης ο οποίος αφού παρουσίασε τους αθλητές, υπογράμμισε πως ο Αθλητισμός όπως και η Παιδεία αποτελούν διαχρονικά κορυφαία επιλογή της Eurobank και βασικούς πυλώνες των δράσεών της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, αποδεικνύοντας τη σημασία που αποδίδει στη στήριξη αξιών που συνδέονται με τη λειτουργία της και είναι ικανές να αποτελέσουν πρότυπο για τη νέα γενιά.

 

 
 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Χανίων κ. Δημήτρης Δούβρης με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων

 

Την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νέων συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο οποίος ευχαρίστησε τη Eurobank για την μακρόχρονη και ενεργό παρουσία της στο πλευρό όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ.

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης όπου με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές, υπέγραψαν αυτόγραφα και μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν με το κοινό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook