Άρρωστη με πυρετό η 18χρονη, δύο ημέρες πριν πέσει σε κώμα σύμφωνα με τις φίλες της – Που πήγαν και τι κατανάλωσαν την τελευταία ημέρα των διακοπών τους.

Νέες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 18χρονης Βρετανίδας η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις μελών της παρέας της η 18χρονη τη Δευτέρα ήταν άρρωστη και δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, με τις φίλες της να αναφέρουν πως είχε και πυρετό.

Μάλιστα και την Τρίτη η άτυχη κοπέλα δεν αισθανόταν καλά.

Όπως ανέφεραν οι φίλες της στους αστυνομικούς την τελευταία ημέρα των διακοπών τους στα Μάλια επισκέφθηκαν τρία μπαρ στα οποία ήπιαν από ένα ποτό, ενώ σημείωσαν πως η 18χρονη Βρετανίδα έπεσε λιπόθυμη μια ώρα αφού είχε εισπνεύσει το αέριο γέλιου.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης η 18χρονη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλέυεται μέχρι και σήμερα σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook