Στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι από 31/7 έως 05/8 θα διοργανωθεί η 2η Ελληνική Καλοκαιρινή Ακαδημία Ψυχοδράματος. Η Ακαδημία θα έχει διεθνή απήχηση με συμμετοχή από όλες τις ηπείρους της γης.

Οι συμμετέχοντες είναι ειδικοί της ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, ψυχοδραματιστές, ηθοποιοί, φοιτητές/σπουδαστές, μέλη ομάδων ψυχοθεραπείας και όλοι όσοι αγαπούν το ψυχόδραμα. Το ψυχόδραμα είναι μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που εστιάζει στην άμεση δράση του συναισθήματος και την εδώ και τώρα επίλυση των θεμάτων που μας αφορούν.

Κατά τη διάρκεια των 5 ημερών οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ψυχοδραματικές ομάδες και παράλληλα αρκετό ελεύθερο χρόνο να γνωριστούν όλοι καλύτερα και να συσχετιστούν. Στόχος της Ακαδημίας εκτός από τις επιστημονικές εργασίες, είναι η επικοινωνία και οι σχέσεις των ανθρώπων, ένα μεγάλο θέμα στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε. Επίσης, θα υπάρχει καθημερινά πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων  για να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την Κρήτη και να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό, την κουλτούρα και τις ομορφιές του νησιού. 

Τη Παρασκευή 4/8 οι σύνεδροι θα βρίσκονται στον Αποκόρωνα. Θα επισκεπτούν το αρχαίο θέατρο στα Άπτερα και θα τελέσουν τις ομαδικές τους εργασίες στο δημοτικό σχολείο του Νιο Χωριού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook