Το απόλυτο Gaming Event του καλοκαιριού 

To Plaisio Gaming Nation, η πρώτη διοργάνωση Gaming & e-sports στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Πλαίσιο, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 02/07 στο Gazi Music Hall. 

Περισσότεροι από 1.500 gamers αψήφησαν τον καύσωνα και βρέθηκαν στο Gazi Music Hall για να παίξουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τα tournaments top gaming τίτλων, όπως Counter Strike®: Global Offensive, FIFA 17® και Hearthstone®, και να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα και δωροεπιταγές, κερδίζοντας μία θέση στο βάθρο. 

Όσοι έλαβαν μέρος, γνώρισαν από κοντά και είδαν σε δράση τα gaming ινδάλματά τους Forg1ven, WildPanda, R1OU, Dom1nant, αλλά και πολλούς ακόμα γνωστούς gamers, οι οποίοι ανέβασαν τους ρυθμούς του παιχνιδιού με το εξαιρετικό τους gameplay και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. 

Στο χώρο υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένα stages με VR δραστηριότητες , tattoo, dj set αλλά και live streaming των τουρνουά που έκαναν την ημέρα του καύσωνα ακόμη πιο… hot!

Στον τελικό του πιο αγαπημένου FPS game, Counter Strike®: Global Offensive, αναδείχθηκαν 32 νικητές από τις συνολικά 3044 συμμετοχές, οι οποίοι μοιράστηκαν δωροεπιταγές αξίας 5000€. 

Και το καλύτερο για το τέλος: Ο μεγάλος τελικός θα ολοκληρωθεί με ένα live All-Star-Game του Ελληνικού League Of Legends, ο οποίος θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα του απόλυτου gaming event του καλοκαιριού. Μείνετε συντονισμένοι…  

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook