Το όφελος για τον σκύλο και τον ιδιοκτήτη εκτός απο τη γυμναστική είναι η αυτοπεποίθηση που αποκτά ο σκύλος (κατάλληλο για φοβικά σκυλιά), ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη.

Το Agility είναι ένα άθλημα για σκύλους. Σ’αυτό το άθλημα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σκυλιά, εκτός από αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (καρδιάς, αναπνευστικά,αρθριτικά).

Ο σκύλος μαθαίνει να τρέχει και να περνά εμπόδια με την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη -χειριστή. Ο στόχος είναι η διασκέδαση, η εκτόνωση και η καλύτερη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη.

Τα σκυλιά μαθαίνουν να περνάνε τα εμπόδια χωρίς λουρί. Ο ιδιοκτήτης τους δίνει εντολές με τη φωνή και την κίνηση οι οποίες μαθαίνονται σιγά-σιγαά με υπομονή και ενασχόληση. Το όφελος για τον σκύλο και τον ιδιοκτήτη εκτός απο τη γυμναστική είναι η αυτοπεποίθηση που αποκτά ο σκύλος (κατάλληλο για φοβικά σκυλιά), ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη.

Υπεύθυνη προπόνησης: Αγγελική Μάρακα. Απόφοιτη εκπαιδεύτρια σκύλων της σχολής Dog Trainers Institute της Αθήνας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ, σε ειδικό χώρο, περιφραγμένο και ασφαλή για τα σκυλιά που θα προπονούνται.

Τοποθεσία: Λιβάδια κοντά στη Λεωφόρο Σούδας στο στενό μέσα απο τη MERCEDES, οδός Αισχύλου

Για περισσοτερες πληροφοριες F/b  Agility Chania

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook