Η γιγάντια τηλεόραση-«ταπετσαρία» 77 ιντσών της LG, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της τον περασμένο Ιανουάριο στη «γιορτή» της τεχνολογίας στην έκθεση Consumer Electronics Show 2017 στο Λας Βέγκας, είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά προς 19.999 ευρώ.

Η υπέρλεπτη και εύκαμπτη τηλεόραση Signature OLED TV W είναι τόσο ελαφριά ώστε μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο απλώς κολλώντας επάνω στους ειδικούς μαγνήτες. Η εφαρμογή της μάλιστα στον τοίχο σύμφωνα με την LG είναι τόσο τέλεια που ο τηλεθεατής έχει την ψευδαίσθηση ότι βλέπει έναν κόσμο μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό έργο τέχνης για το σύγχρονο σπίτι» δήλωσε ο Ρικ Καλάτσι, αντιπρόεδρος του τμήματος Πωλήσεων Προϊόντων Οικιακής Ψυχαγωγίας της LG Electronics USA. «Με την καινοτόμο τεχνολογία OLED της LG, το σύστημα ήχου Dolby Atmos και πάχος… ξυραφιού, η τηλεόραση 77W7 συνδυάζει όμορφα την πρωτοποριακή τεχνολογία με τον πρωτόγνωρο σχεδιασμό με αποτέλεσμα να γίνει το επίκεντρο οποιουδήποτε σαλονιού. Μόνο η LG προσφέρει την τεχνολογία picture-on-wall και picture-on-glass powered by OLED».

 

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook