Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ ‘Κυττάρου Χαλέπας’ από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο (που ιδρύθηκε από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής) σε συνεργασία με τη νεολαία του ΚΥΤΤΑΡΟΥ. 

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που πλέον έχει γίνει θεσμός, και χρόνο με το χρόνο γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία. Με αποσκευές, λοιπόν, την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων και την αγάπη του κόσμου που στηρίζει το φεστιβάλ, η φετινή διοργάνωση είναι πολλά υποσχόμενη.

Η πρώτη μέρα, Παρασκευή 11 Αυγούστου, περιλαμβάνει ροκ συγκροτήματα -τοπικά και μη! Παράλληλα, την ίδια μέρα θα λάβουν χώρα χορευτικές παραστάσεις και τουρνουά μπάσκετ. Η βραδιά θα κλείσει με τους ΜΠΛΙΑΧ 166.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου το φεστιβάλ θα ανοίξει με GRAFFITI SHOW από νεαρούς καλλιτέχνες της πόλης μας και παράλληλα θα διεξάγεται τουρνουά TICHU. Στη συνέχεια μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα θα ανοίξουν το πρόγραμμα της ημέρας σε χιπ-χοπ ρυθμούς. 
Τέλος τη σκυτάλη παίρνουν οι JOCKER TWO FACE οι οποίοι και θα κλείσουν το φεστιβάλ με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν!

Τοποθεσία: 10ο Δημοτικό σχολείο Χανίων (Χαλέπα),πλησίον Ι.Ν.Ευαγγελίστριας.
Έναρξη: 18:30
Παράλληλες εκδηλώσεις: GRAFFITI SHOW,τουρνουά TICHU και μπάσκετ,χορός.
Λαχειοφόρος αγορά με δώρα από τοπικές επιχειρήσεις.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου αλληλεγγύης του ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ που στηρίζει περισσότερες από 150 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook