Oι επαφές με τους υποψήφιους παίκτες για το «Nomads» έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα κάποια από τα ονόματα των διασήμων, στους οποίους προτάθηκε να πάρουν μέρος, διέρρευσαν.

Η τεράστια επιτυχία της επιστροφής του Survivor στον ΣΚΑΙ, φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη για περισσότερα και πιο σκληρά τηλεοπτικά ριάλιτι. Οπως για παράδειγμα το ριάλιτι που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Αρναούτογλου.  To Nomads (Οι Νομάδες) είναι ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης όπου οι διαγωνιζόμενοι ζουν νομαδική ζωή. Υπάρχουν τρεις ομάδες στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Η μία ζει άνετα, η δεύτερη ζει κοντά στους ιθαγενείς και η τρίτη στην έρημο. Όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες, ενώ υπάρχουν και διαγωνισμοί μεταξύ τους, όπως αγώνες με καμήλες. 

Οπως αναφέρει η Espresso, οι επαφές με τους υποψήφιους παίκτες για το «Nomads» έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα κάποια από τα ονόματα των διασήμων, στους οποίους προτάθηκε να πάρουν μέρος, διέρρευσαν.

Ετσι, για την ομάδα των celebrities ακούστηκε πως συζήτησαν ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο όμως διεκδικεί και το «Survivor 2», ο hair stylist των διασήμων Τρύφων Σαμαράς, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας, η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η fashion blogger Ελενα Γαλύφα.

Βέβαια, οι ιθύνοντες του καναλιού συνεχίζουν τις συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους από τον χώρο της showbiz. Ανάμεσά τους βρίσκονται και ορισμένοι που είχαν κάνει επαφές για ένα άλλο reality επιβίωσης, το «Είμαι celebrity: Σώστε με» -το οποίο μπήκε τελικά στον… πάγο από τον ΑΝΤ1-, όπως ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η δεύτερη ομάδα του «Nomads» θα απαρτίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσα από παλιότερα realities. Σε αυτήν ενδέχεται να δούμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», τον Πρόδρομο του «Big Brother», αλλά και τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος είχε κερδίσει στο «Survivor» του Mega και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους. Η τρίτη ομάδα θα περιλαμβάνει ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

 

bovary.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook