Μετά την παραίτηση του Ανδρέα Λουγιάκη από τη θέση του γενικού αρχηγού η Παλαιόχωρα κάλυψε το κενό με έναν άλλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Χρήστο Μετζιδάκη.

Ο Μετζιδάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Παλαιόχωρα και στη συνέχεια έπαιξε στη Δ’ Εθνική με Πλατανιά, ΑΕΧ, ΑΟ Χανιά και Γρανίτη. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε ξανά στην Παλαιόχωρα και την Υρτακίνα.

Ακόμα η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν έκανε γνωστό ότι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει ο οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Κρήτης Γιάννης Χαριτάκης.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοίνωσε ότι την θέση του Γενικού Αρχηγού της Ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Μετζιδάκης, παλαιός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Παλαιόχωρας, του Πλατανιά, του ΑΟΧ και της Αγ. Μαρίνας. Η αντικατάσταση αυτή έγινε λόγω της παραίτησης του κ. Ανδρέα Λουγιάκη. Επίσης, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Οικονομολόγο και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Κρήτης κ. Χαριτάκη Γιάννη, ως υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων. Ο Σύλλογος μας εύχεται και στους δύο καινούριους συνεργάτες του καλή αρχή στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!

*Στη φωτογραφία από την εποχή που ήταν συμπαίκτες ο νυν γενικός αρχηγός Χρ. Μετζιδάκης και ο πρώην Α. Λουγιάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook