Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της 11ης έκθεσης -γιορτής του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης 

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, θα πραγματοποιήσει, για 11η χρονιά, την καθιερωμένη έκθεση των μελών του από 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, στην  πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Πολλές και πλούσιες οι εκδηλώσεις, τα μουσικά δρώμενα, οι γαστρονομικές  βραδιές που αναδεικνύουν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, θα λάβουν χώρα όλη την εβδομάδα παράλληλα με τις εκθέσεις των γυναικών επιχειρηματιών με κρητικά προϊόντα και είδη οικοτεχνίας και χειροτεχνίας. 

 Όλες οι παράλληλες πολιτιστικές – μουσικές και γαστρονομικές δράσεις , έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και από τα έσοδα τους  θα ενισχυθούν το «Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης» και «Μαζί Νικάμε τον Καρκίνο»

Σημαντικότατη και η προσφορά της κινητής μονάδας μαστογράφου της Περιφέρειας Κρήτης, το Σάββατο, 29.07 , πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, στην πλατεία Ελευθερίας, όπου χωρίς χρέωση οι γυναίκες άνω των 40 ετών μπορούν να κάνουν εξέταση μαστογραφίας.  

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά  από 10.00 το πρωί έως 10.00 το βράδυ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις και πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/cretanbusinesswomen/

Στα πλαίσια των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων θα διεξαχθεί Ημερίδα με θέμα “Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Προκλήσεις και Προοπτικές ”  ,  την Δευτέρα 31 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως και τις 15.00 το απόγευμα , στην αίθουσα “Καστελλάκη” , του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.  

Στα πάνελ καταξιωμένες επιχειρηματίες και ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους τομείς των σύγχρονων μορφών του επιχειρείν (καινοτόμο προϊόν και υπηρεσίες -τουρισμός- προβολή – mentoring ) αλλά και στις πιο παραδοσιακές μορφές γυναικείας απασχόλησης, οικοτεχνίας -χειροτεχνίας και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και τεχνογνωσία και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις .

Όλη η εβδομάδα 29 Ιουλίου-5 Αυγούστου έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης , του Δήμου Ηρακλείου , του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Ηρακλείου.

To Flashnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook