32χρονος Σύρος συνελήφθη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στο  Ρέθυμνο, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά καπνού

Συνελήφθη, χθες (18.07.2017) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 32χρονος  αλλοδαπός υπήκοος  Συρίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, χθες (18.07.2017) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, στην οικία του 32χρόνου. 

Kατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 2.020 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν  την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας  Ρεθύμνου και ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί  στην Εισαγγελία  Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook