Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων για ακόμη μία χρονιά αποδείχθηκε ιδανικός… αυτόχειρας και δεν κατάφερε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στην Α1 Εθνική Κατηγορία υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σενάριο ανόδου για τον ΝΟΧ, που όπως φαίνεται θα πάρει στα “χαρτιά” το παιχνίδι με τον Νηρέα Γέρακα για την 3η θέση. Σε περίπτωση μάλιστα που το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να μην συμμετέχει στην Α1 τότε το κενό θα καλυφθεί από τον ΝΟΧ.

Η ενημέρωση τοη ΝΟΧ σχετικά με το θέμα αυτό:

Προετοιμασμένος να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, ο οποίος την Τετάρτη (19/7) στις 7.30 το απόγευμα είναι να αντιμετωπίσει στο Κολυμβητήριο Χανίων το Νηρέα Γέρακα με φόντο την 3η θέση του πρωταθλήματος και την πιθανή άνοδο στην Α1.

Παρόλα αυτά, η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δεν θα δώσει τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού ο Νηρέας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Εάν μετουσιωθεί και στην πράξη ένα τέτοιο σενάριο, τότε ο ΝΟΧ θα καταλάβει την 3η θέση της Α2 και θα περιμένει τις εξελίξεις για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη περίπτωση από την Α1, όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες μέρες.

Στη διάθεση του τεχνικού του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES βρίσκονται οι Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Κατσουλάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αποστολάκης, Τσιστράκης, Μητράκης και Μυγιάκης.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook