Εκπρόσωποι του Δήμου Ρεθύμνης συμμετείχαν στις επετειακές εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργάνωσε η δημοτική αρχή της Κάσου.

Συνεργασία σε πολιτιστικό επίπεδο είχε προ ημερών ο Δήμος Ρεθύμνου με το Δήμο Κάσου. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. Στέλιος Σπανουδάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα πρασίνου κ. Κων/νος Ηλιάκης, η κα Ελευθερία Μιχάλα μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης και μέλος της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και η κα Κατερίνα Ξεκάλου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Κρητικής Διατροφής, μετέβησαν στην Κάσο, στις 15-16 Ιουλίου, προσκεκλημένοι της Δημάρχου Κάσου κας  Μαίρης Σορώτη – Τσανάκη και εκπροσώπησαν το Δήμο Ρεθύμνης στις επετειακές εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργάνωσε η δημοτική αρχή της Κάσου.

Συγκεκριμένα,  στις 15 Ιουλίου παρακολούθησαν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπάθου – Κάσου κ. Αμβροσίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κάσου.

Την επόμενη μέρα, στις 16/7,  παρουσία  του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, συμμετείχαν  στην τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Κάσου με το Δήμο της  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και στην τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη Δήμου Κάσου.

 Το βράδυ της ίδιας ημέρας η αποστολή συμμετείχε στην εκδήλωση αφιερωμένη στο Ολοκαύτωμα των Γυναικών της Κάσου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook