Το Airbnb προσφέρει όλα τα είδη καταλυμάτων, από μικρές γκαρσονιέρες και μεγάλα εξοχικά έως κάστρα. Ποιο όμως από όλα αυτά αναδείχτηκε το πιο δημοφιλές για την χρονιά που πέρασε;

Το βραβείο για την πιο δημοφιλή καταχώρηση στο Airbnb απονεμήθηκε σε ένα ιδιόμορφο δεντρόσπιτο στην Ατλάντα. Με 300.000 επισκέψεις στο site κάθε μήνα και 147.000 άτομα να το προσθέτουν στην «wish list» τους, το συγκεκριμένο δεντρόσπιτο έγινε ο πιο επιθυμητός χώρος διαμονής σε όλο τον κόσμο.

Με κόστος που φτάνει τα 334 ευρώ τη βραδιά, το Secluded Intown Treehouse είναι το απόλυτο καταφύγιο για όσους επιθυμούν μια μικρή φυγή από το αστικό τοπίο της πόλης. Μέσα σε ένα καταπράσινο, φυλλώδες τοπίο, διαθέτει τρεις σουίτες που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες. Υπνοδωμάτιο, σαλόνι, έπιπλα αντίκες και vintage διακόσμηση το κάνουν να ξεχωρίζει.

Βασισμένη πάνω σε επτά δέντρα από τα οποία το ένα είναι 150 ετών, η μοναδική ιδιοκτησία δημιουργήθηκε πριν από 18 χρόνια από τον Peter Bahouth ο οποίος αν και τότε δεν το προόριζε για τέτοια χρήση, σήμερα είναι ενθουσιασμένος που οι επισκέπτες του το προτιμούν για να χαλαρώσουν βιώνοντας μία διαφορετική εμπειρία.

 

Πάντως αν θέλετε να το κλείσετε, μπορείτε να κάνετε κράτηση από τον Μάη του 2018 και μετά.

 

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook