Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 38 δενδρύλλια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20.07.2017) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν τριάντα οχτώ δενδρύλλια. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων και ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. 

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου. 

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή του παραπάνω Δήμου, μια φυτεία, όπου καλλιεργούντο επιμελώς τριάντα οχτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook