Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Πλατανιά στην Βόρεια Ελλάδα δεν ανέδειξε νικητή. Η χανιώτικη ομάδα στο πιο δυνατό \”τεστ\” προετοιμασίας μέχρι τώρα ήθρε ισόπαλη 2-2 με τον Αετό στην Σκύδρα.

Οι \”ερυθρόλευκοι\” βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 17\’ αλλά \”γύρισαν\” το παιχνίδι με γκολ των Ιγκόρ Μιρτσέτα (28\’) και Μάρκου Μαραγκουδάκη (62\’). Η ομάδα της Σκύδρας τελικά ισοφάρισε στο 87\’ με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η εικόνα του Πλατανιά ήταν αρκετά καλή και σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Ανδρεά Παντζιαρά, ο οποίος χρησιμοποίησε και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, με τον ένα  να παίρνει τη θέση του Τσοντάκη με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και τον δεύτερο του Δρακάκη στο 60’.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης (60\’ Γκολέμης), Παληγεώργος (80’ Κονονέκο), Ραπάκης (46’ Τζανής), Τσοντάκης, Μπινιχάκης, Παπαζούδης (70’ Πουλάκης), Πότσι (70’ Τσικνίδης), Μαρτσάκης (46’ Τσεσμελής), Μαραγκουδάκης (75’ Δράμι),  Δρακάκης, Μιρτσέτα (75’ Περδικάκης)
Δεν αγωνίστηκαν οι Ρούκας, Βαγιωνάκης, Μπασιαδάκης, Μανουσάκης, Πατρικάκης και Κοκκαλάς.

Παντζιαράς: \”Μας περιμένει αρκετή δουλειά στην Κρήτη\”

Ο προπονητής του Πλατανιά, Ανδρέας Παντζιαράς, δήλωσε αναφορικά με το φιλικό στην Σκύδρα αλλά και την πρόοδο της προετοιμασίας τα εξής: \”Κλείσαμε τον β’ γύρο της προετοιμασίας μας, έχοντας βγάλει πολλά ενθαρρυντικά συμπεράσματα. Έχουμε μείνει όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Και εγώ προσωπικά και οι ποδοσφαιριστές. Πλέον έχουμε μπροστά μας το τρίτο στάδιο όπου περιλαμβάνει τους αυτοματισμούς και το μοντάρισμα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με τη Σκύδρα ήταν ένα αρκετά δυνατό τεστ για μας. Θέλαμε να ξεφύγουμε από το βουνό όπου βρισκόμασταν τις τελευταίες μέρες και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από ην προσπάθεια των παιδιών. Το ευχάριστο είναι πως βγάλαμε έως τώρα την προετοιμασία χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Πλέον, μας περιμένει αρκετή δουλειά στην Κρήτη\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook