Με σεμνότητα και τιμές που αρμόζουν σε έναν ήρωα, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική Κοινότητα Μαράθους, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η οικογένεια του Ηλία Τούλη, τίμησαν την μνήμη του Ήρωα Καταδρομέα που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα της Κύπρου, τον Ιούλιο του ’74.

Στην τελετή, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Κομάντος 74, συμπολεμιστής του Ηλία Τούλη, Συνταγματάρχης ε.α. Βασίλης Φθενός, παρέδωσε στην οικογένεια του Ήρωα Καταδρομέα την Ελληνική σημαία και ένα αναμνηστικό του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μαλλιωτάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, ο εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκος Χρονάκης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Μαλεβιζίου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και συλλόγων Αποστράτων Αξιωματικών τους στρατού ξηράς και της αεροπορίας, συγγενείς, συμπολεμιστές και φίλοι του Ηλία Τούλη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και πολλοί κάτοικοι του Μαράθους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook