Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης έρχεται στο Ηράκλειο, μπροστά από το Δημαρχείο (Λότζια) με σκοπό να ενημερώσει μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά

Με κεντρικό σύνθημα το «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!» η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), τον ΣΚΑΪ και με και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης στον Δήμο Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης έρχεται στο Ηράκλειο, μπροστά από το Δημαρχείο (Λότζια) με σκοπό να ενημερώσει μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά για τον σωστό τρόπο και τα οφέλη της ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα εκπαιδευμένα στελέχη της Ε.Ε.Α.Α. θα ενημερώνουν το κοινό για όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης (μπλε κάδοι, μπλε κώδωνες, κίτρινοι κάδοι) μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Επί της 25ης Αυγούστου θα διαμορφωθεί ένα ειδικό σκηνικό με θέμα την ανακύκλωση, με ενημερωτικά περίπτερα, banners, κάδους και κώδωνες, με όλους τους συμμετέχοντες να κερδίζουν συμβολικά δώρα και να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook