Σε δύο μέτωπα στρέφεται η προσοχή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, αφού οι Μίνι Παίδες συμμετέχουν στα τελικά για τη διάκριση και οι γυναίκες διεκδικούν την παραμονή τους στην Α2 μέσω των πλέι άουτ.

Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο και ΝΕ Λάρισας είναι οι αντίπαλοι των Μίνι Παίδων στα τελικά, ενώ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν κατά σειρά ΟΥΚ Βόλου, Ηρακλή και ΓΣ Ηλιούπολης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Για τους Μίνι Παίδες:

Στα τελικά του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων ρίχνεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, αναζητώντας την όσο το δυνατόν πιο υψηλή διάκριση μέσω των αγώνων που πρόκειται να δώσει στην Αττική, ξεκινώντας από την Παρασκευή (21/7) απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη έχει αποδείξει μέσω των αγώνων που έχουν προηγηθεί τις μεγάλες δυνατότητες και το πλούσιο ταλέντο που έχει, με τον στόχο που τίθεται να είναι να μπορέσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Σίγουρα, βασικός στόχος είναι να μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στα ημιτελικά και κατά συνέπεια μία θέση στα μετάλλια, ακολουθώντας την μεγάλη επιτυχία της πιο μεγάλης ομάδας, αυτής των Εφήβων που αναδείχτηκε στην 3η θέση φέτος στην Ελλάδα.

Εκτός της Βουλιαγμένης, με την οποία ο ΝΟΧ πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες κοινή προετοιμασία στα Χανιά, θα αγωνιστεί ακόμη απέναντι στον ΠΑΟΚ, το Παλαιό Φάληρο και τη Ν.Ε. Λάρισας.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Φυτράκης, Φαντριδάκης, Γουρνιεζάκης, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Αρετάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μητράκης, Πρωιμάκης, Νικολαΐδης, Κανδανολέων, Νίκολιτς, Ασγουδάκης, Σπάχιτς, Χειλουδάκης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΧ

Οσον αφορά το πρόγραμμα για τον ΝΟΧ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική Παρασκευή (21/7)
13:00 Ν.Ο. Χανίων – Βουλιαγμένη

2η αγωνιστική Παρασκευή (21/7)
21:30 ΠΑΟΚ – Ν.Ο. Χανίων

3η αγωνιστική Σάββατο (22/7)
11:00 Ν.Ο. Χανίων – Π. Φάληρο

4η αγωνιστική Σάββατο (22/7)
18:00 Ν.Ε. Λάρισας – Ν.Ο. Χανίων

Για τις γυναίκες:

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου αναμένεται να κριθεί η παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Η ομάδα του Τάσου Παραδά θα αγωνιστεί στον όμιλο καθόδου, όπου και θα διεκδικήσει την παραμονή της.

Ειδικότερα, ο ΝΟΧ θα αγωνιστεί απέναντι σε ΟΥΚ Βόλου, Ηρακλή και ΓΣ Ηλιούπολης, αγώνες οι οποίοι και θα κρίνουν την παραμονή του.

Αναλυτικά, διαθέσιμες παίκτριες είναι οι εξής: Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη, Γεραρχάκη, Λελεδάκη Γεωργία, Μπαδογιάννη, Σερδάκη, Βοζινάκη, Ζανιδάκη, Μουζακίτη, Μπαλωμενάκη, Μητράκη, Πενταράκη, Μπονατάκη, Παυλοπούλου, Λελεδάκη Κατερίνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, είναι οι εξής:

1η αγωνιστική Σάββατο (22/7)

21:00 ΓΣ Ηλιούπολης – Ηρακλής
22:00 Ν.Ο. Χανίων – ΟΥΚ Βόλου

2η αγωνιστική Κυριακή (23/7)

11:00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΟΥΚ Βόλου
12:00 Ν.Ο. Χανίων – Ηρακλής

3η αγωνιστική Κυριακή (23/7)

18:00 Ν.Ο. Χανίων – ΓΣ Ηλιούπολης
19:00 Ηρακλής – ΟΥΚ Βόλου

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook