Εξελίξεις υπάρχουν στη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα με τον χρηματιστή. Για την υπόθεση μίλησε ο συνήγορος του δημοσιογράφου και παρουσιαστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάκριση, αποδόθηκαν κατηγορίες και σε λίγο καιρό θα γίνει και το ποινικό δικαστήριο και πιστεύω ότι οι ποινές που θα επιβληθούν για τα δύο κακουργήματα: πλαστογραφία και απάτη, το καθένα από αυτά τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκιση ανώτερη ποινή… Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στυγνά τον Γιώργο Λιάγκα θα κλειστεί στη φυλακή, εκτός εάν -γιατί τη δίνει αυτή τη δυνατότητα ο νόμος- επιστρέψει τα κλεμμένα», δήλωσε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος σημείωσε πως «το κεφάλαιο είναι γύρω στις 200.000, οικονομίες 20 χρόνων, μαζεμένες ευρώ ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα. Εάν έκανε έως και μία κίνηση ο απατεώνας καλής θελήσεως και του πει: “Σου έφαγα 200 χιλιάρικα, θα στα επιστρέψω σιγά σιγά”, να ξέρετε ότι θα παραιτηθούμε και από παράσταση πολιτικής αγωγής στο ποινικό δικαστήριο. Ο άνθρωπος θέλει να αποζημιωθεί».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook