Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας, θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή Χανίων ο 72χρονος ο οποίος λίγο μετάτα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα , τον 32χρονο γαμπρό του.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στην σορό του 32χρονου ο οποίος πυροβολήθηκε 3-4 φορές από σχετικά κοντινή απόσταση και σε διάφορα σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να βρεί ακαριαίο θάνατο.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο του Αγ.Λουκά και μέσα σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Χαρακτηριστικό είναι και το ότι από το κηδειόσημο απουσιάζει το όνομα της συζύγου του και των γονέων της.

Υπενθυμίζεται πως η οικογενειακή αυτή τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ της Δευτέρας, όταν η σύζυγος του 32χρονου με τον οποίο είχε δύο παιδιά , 3 μηνών και 1,5 έτους (και άλλα δύο ανήλικα από προηγούμενο γάμο) , μετά από λογομαχία που είχαν, πήρε το τριών μηνών βρέφος , έφυγε από το σπίτι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων και πήγε στο πατρικό της στα Μαρεδιανά Κισάμου.

Περίπου στα μεσάνυχτα ο 32χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του για να πάρει το βρέφος, όμως βγαίνοντας έξω τον περίμενε ο 72χρονος κρατώντας την καραμπίνα και μόλις ο πατέρας άφησε κάτω το καρεκλάκι με το μωρό, ο 72χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στην συνέχεια έφυγε, για να εμφανιστεί περίπου στις 4,30 το πρωί στους αστυνομικούς που είχαν ζώσει το χωριό.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε πως όταν \”τον λόγο παίρνουν τα όπλα\” το αποτέλεσμα οδηγεί σε τραγωδία, με παιδιά ορφανά απο πατέρα αλλά \”ορφανά\” και απο τον ένα τους παππού.

Όπως μάλιστα σχολίαζαν περίοικοι και των δύο οικογενειών, θα πρέπει μαζί, να κάνουν ότι είναι δυνατόν, προκειμένου η τραγωδία που τους βρήκε να μην αφήσει \”πληγές\” στα αθώα παιδιά του ζευγαριού.
Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook