Μία ανύπαντρη μητέρα, η Taylor Stein περιγράφει στη New York Post τη δραματική της ιστορία… \”Αν ανατρέξω στο παρελθόν, θα θυμηθώ ότι υπήρχαν σημάδια, που έπρεπε να τα είχα δει…\”

Η Taylor Stein από το Manhattan υπήρξε η σύντροφος του δισεκατομμυριούχου William Lauder όταν ενεπλάκη σε μία ιστορία που δεν ήξερε ακριβώς τι την περίμενε. H πολύκροτη υπόθεση, αναφέρει το Tlife, περιλαμβάνει τρεις γυναίκες φίλες που χρησιμοποιούσαν σπέρμα και δότριες ωαρίων από την Ουκρανία και εκμεταλλευόντουσαν απελπισμένους πλούσιους που ήθελαν  απεγνωσμένα ένα μωρό, το οποίο θα βρίσκανε από αυτές τουλάχιστον με 100.000 δολάρια.

 Το 2009 λοιπόν, η Taylor, αποφάσισε πως ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, αφού είχε ήδη μια τετράχρονη κόρη με τον διευθυ\"\"ντή της εταιρείας Estee Lauder.

\”Mια φίλη μου είπε πως μια οικογένεια ετοιμαζόταν να υιοθετήσει ένα μωρό και είχαν βρει μια παρένθετη μητέρα. Η διαδικασία ξεκίνησε αλλά η οικογένεια τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και παραιτήθηκε από τη διαδικασία κι αυτό το μωρό χρειαζόταν μια οικογένεια. Τότε αφού μου πρότεινε να το υιοθετήσω σκέφτηκα πως όντως το μωράκι χρειαζόταν βοήθεια…

Ο οργανισμός που έβρισκε πλούσιους που ήθελαν να γίνουν γονείς από το διαδίκτυο, ονομαζόταν Baby Dreams και υποσχόταν… μωρά – μου ανακοίνωσε ότι η παρένθετη μητέρα που έιχε το μωρό μου, το \”είχε βάλει στα πόδια\” κι εξαφανίστηκε.

Εγώ ανυποψίαστη ακόμη, άκουγα από την εταιρεία ότι δεν  έπρεπε να ανησυχώ κι ότι θα βρεθεί άλλη παρένθετη μητέρα. Μέσα σε δύο εβδομάδες μου είπαν ότι έιχε βρεθεί ήδη κι ότι ήταν από τον Καναδά. Οι γονείς της ήθελαν να ξαναδούμε το συμβόλαιο και φυσικά με την ίδια δεν ποτέ καμία επαφή από κοντά. Εκείνη την περίοδο δεν είχα κανένα λόγο να πιστέψω ότι γινόταν κάτι παράνομο… Μου φαινόταν κάπως περίεργο αλλά έλεγα πως δεν θα συμβεί κάτι κακό. Ο δικηγόρος της εταιρείας μου έδωσε τα στοιχεία από τους δότες σπέρματος και ωαρίων κι αργότερα ανακάλυψα, ότι ήταν πλασμένοι από τη φαντασία του.

Επίσης μου έδωσε και τις φωτογραφίες από δύο παιδιά παρένθετων μητέρων. Ήταν πανέμορφα, ξανθά με μπλε μάτια… Σκέφτηκα ότι ταίριαζαν στο προφίλ της οικογένειάς μου. Επιπλέον έμαθα όλα τα στοιχεία για την βιολογική τους κατάσταση, από γιατρούς κλπ.

Όλο αυτό το παράνομο σύστημα κράτησε τουλάχιστον για έξι χρόνια. Υποσχέθηκαν τουλάχιστον σε δώδεκα οικογένειες ότι θα αποκτήσουν το δικό τους μωρό και κάποιοι από το κύκλωμα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

\"\"

Όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη παράνομη επιχείρηση. Έβρισκαν γυναίκες θύματα που τους υπόσχονταν ότι θα πάρουν από 38.000 ως 45.000 δολάρια για να μείνουν έγκυες με σπέρμα από άντρες που η πραγματική ταυτότητα τους ήταν άγνωστη και όταν έφταναν περίπου στη δωδέκατη εδομάδα της κύησής τους τις πήγαιναν στην Καλιφόρνια ώστε να υπογράψουν και να πουληθούν τα μωρά σε οικογένειες.

\"Socialite

Δύο εβδομάδες πριν γεννηθεί το μωρό που περίμενα με πλησίασε το FBI και μου είπε ότι πρόκειται για ένα διεθνές παράνομο κύκλωμα και πως θα μπορούσα να τους βοηθήσω αρκετά αφού δεν είχα ακόμη το βρέφος στα χέρια μου. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα ώστε να φτάσω στην αλήθεια. Ζήτησα και τα χρήματά μου πίσω.

Οι τρεις υπεύθυνες γυναίκες παραδέχτηκαν την ενοχή τους και αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη τον Οκτώβριο. Βρήκα την παρένθετη μητέρα, την έφερα στο Λος Άντζελες, πλήρωσα ό,τι έπρεπε στο νοσοκομείο, τη φρόντισα και μου χάρισε τον ομορφότερο γιο!

Γεννήθηκε τον Μάρτιο και είναι 5 μηνών. Θέλω να πάω στην Ουκρανία και να βρω τους δότες σπέρματος και ωαρίων του γιου μου. Θα γυρίσω ένα ντοκιμαντέρ γι\’αυτή τη Μαύρη Αγορά κι εύχομαι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα μετά από αυτή την ιστορία και να μπορούν όλα τα παιδιά να βρίσκουν τους πραγματικούς τους γονείς κι από πού προέρχονται\”, είπε στο τέλος της συγκλονιστικής της εξομολόγησης η Taylor Stein.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook