Τέλος στην δράση ενός άνδρα ηλικίας 53 ετών που είχε ληστέψει τουλάχιστον εννέα σούπερ μάρκετ σε Μαρούσι, Γέρακα και Χαλάνδρι έβαλαν αστυνομικοί της ασφάλειας στη Ραφήνα.

Ο 53χρονος από τον περασμένο Μάιο εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ φορώντας περούκα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και στη συνέχεια, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Χαρακτηριστικό της δράσης του ήταν ότι πριν από κάθε ληστεία, κατόπτευε τα καταστήματα-στόχους προκειμένου να εντοπίσει τις κάμερες καθώς και τα μέτρα ασφαλείας, ενώ για την διαφυγή του χρησιμοποιούσε ενοικιασμένα αυτοκίνητα και ακολουθούσε προκαθορισμένες διαδρομές, δυσχεραίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον εντοπισμό του.

Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, μία περούκα, μία κουκούλα τύπου full face καθώς και ενδύματα και υποδήματα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ίδια αδικήματα.

 

newpost
 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook