Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης για την ανακύκλωση στο Ηράκλειο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου η δράση ενημέρωσης για την ανακύκλωση στο Ηράκλειο, με κεντρικό σύνθημα «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!».  Την δράση διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και ο  ΣΚΑΪ με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν , να ενημερωθούν  και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα, καθώς και δυο ποδήλατα, στο «Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης» που στήθηκε κάτω από τη Λότζια από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ..

«Κάθε δράση ενημέρωσης για τα οφέλη της ανακύκλωσης είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν συμμετέχουν τα παιδιά, τα οποία όταν μάθουν να ανακυκλώνουν, συχνά υποχρεώνουν και τους γονείς τους να κάνουν το ίδιο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την βελτίωση που υπάρχει στην πόλη μας στον τομέα της ανακύκλωσης, μπορούμε να πάμε καλύτερα όμως και αυτό επιδιώκουμε μέσα από τέτοιες δράσεις ενημέρωσης» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος επισκέφθηκε κι εκείνος το «Λούνα Παρκ», συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook