Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με ακρωτηριασμένο το αριστερό άκρο – Δυστυχώς “έχασε” μέρος και από το δεξί άκρο

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η χώρα από τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε σήμερα στην Κω, με δύο άτομα να χάνουν την ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίες.

Οι 4 πιο σοβαρές περιπτώσεις μέχρι στιγμής, oπως είχε δημοσιεύσει πρώτο το Flashnews.gr, μεταφέρθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ, με αεροσκάφος

Το ένα άτομο μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση με ακρωτηριασμένο το αριστερό κάτω άκρο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς έχασε και μέρος από το δεξιό κάτω άκρο. Η κατάσταση του δεύτερου τραυματία δεν έχει αλλάξει και παραμένει διασωληνομένος με σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Οι άλλοι δυο τραυματίες νοσηλεύονται σε καλύτερη κατάσταση. Ο ένας φέρει κάταγμα οφθαλμικής κόγχης και ίσως μπει ακόμα και σήμερα στο χειρουργείο ενώ μια γυναίκα φέρει ορθοπεδικά τραύματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Στέλιος Δημητρακόπουλος στο Flashnews.gr, και τα δυο νοσοκομεία του Ηρακλείου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο μεταφοράς νεών ασθενών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook