Ζευγάρι σε ταξίδι του στη Β. Καρολίνα έμεινε άναυδο με το υλικό που είχε τραβήξει

Οι θεωρίες περί φαντασμάτων και πνευμάτων είναι αρκετά διαδεδομένες σε πολλά σημεία του πλανήτη. Λάτρεις του μεταφυσικού και των ανεξήγητων φαινομένων ανεβάζουν τα βίντεο που τραβούν από υποτιθέμενες επαφές με φαντάσματα σε στοιχειωμένα σπίτια και σε ερευνητικές περιπέτειες. Το YouTube ειδικά βρίθει από τέτοιου είδους βίντεο.

Ένα νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε ένα εγκαταλελειμμένο παλάτι στη Βόρεια Καρολίνα. Ο Danielle Hyde και η Savanna Brown ήθελαν να κρατήσουν υλικό από την επίσκεψη στο παλάτι του Tryon και τράβηξαν βίντεο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Snapchat.

Όταν ωστόσο έριξαν μία πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο που είχαν ποστάρει διέκριναν τη μορφή μία ηλικιωμένης γυναίκας να περνά ξαφνικά από την καμάρα μιας πόρτας, κρατώντας κάτι που δείχνει να είναι ένα καλάθι. Η γυναικεία μορφή προξένησε τρόμο στο νεαρό ζευγάρι, το οποίο υποστηρίζει πως έπιασε το φάντασμα μίας οικιακής βοηθού, η οποία ζούσε στο παλάτι και πέθανε σε φωτιά το 1798.

Η Danielle σχολίασε πως «το παλάτι είναι γνωστό ως “στοιχειωμένο”. Η φωτιά ξέσπασε στο μέρος όπου έμενε το προσωπικό. Ήταν σαν να κοιτάμε μία διάφανη σιλουέτα. Δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε καθόλου την πλάτη της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook