Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να έμεινε εκτός Alpha, αλλά αυτό δεν την πτοεί από το να περάσει ένα καταπληκτικό καλοκαίρι.

Αυτός είναι και άλλωστε ο στόχος της, να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αφού έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο, σειρά είχε η Ελούντα της Κρήτης. Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Κρήτης και διασκεδάζει στο φουλ με τις φίλες της, χωρίς να την απασχολεί, την συγκεκριμένη περίοδο, η τηλεόραση.

Μάλιστα, σήμερα πήρε την φίλη της και πήγαν μια μίνι κρουαζιέρα στην Σπιναλόγκα. Εκεί δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε και μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να χοροπηδάει στο σκάφος.

Στην λεζάντα υπήρχε και ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: “Μην σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε… Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα όνειρα σας ανήκουν! Υποδεχτείτε την κάθε μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία, πιστέψτε στον εαυτό σας, βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και κάντε σύμμαχο την τύχη “Είσαι ο κυρίαρχος της μοίρας σου και ο καπετάνιος του πεπρωμένου σου”… “

 

Μην σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε.. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα όνειρα σας ανήκουν! Υποδεχτείτε την κάθε μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία, πιστέψτε στον εαυτό σας, βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και κάντε σύμμαχο την τύχη ☘️ “Είσαι ο κυρίαρχος της μοίρας σου και ο καπετάνιος του πεπρωμένου σου” #flytothemoonandback #followmydreams #Elounta #Crete #Greece #vacationmode #positivevibes #smile #happiness #destiny

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook