Νεαρό κορίτσι «φυλακίστηκε» στο ίδιο της το σπίτι και υπέμεινε μαρτύρια επειδή… αγάπησε μη αρεστό στην οικογένεια πρόσωπο!

Μια απίστευτη πραγματικά ιστορία ήρθε στο φως χθες το πρωί σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Κορινθίων. Μια νεαρή κοπέλα, φυλακισμένη από τους γονείς και τον αδερφό της στο ίδιο της το σπίτι, κατόρθωσε να δραπετεύσει και η ίδια να τηλεφωνήσει στις εισαγγελικές αρχές και να καταγγείλει τα απίστευτα που η ίδια η οικογένεια της έπραττε σε βάρος της!

Ο Εισαγγελέας επενέβη άμεσα, έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το νεαρό κορίτσι από το σπίτι το οποίο οι οικείοι της είχαν μετατρέψει σε φυλακή τον τελευταίο και πλέον χρόνο ενώ παράλληλα προχώρησε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για τους ανθρώπους που συνετέλεσαν τις πράξεις, τους γονείς και τον αδερφό της κοπέλας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το κορίτσι είχε γίνει δέσμιο της οικογένειας της επειδή είχε αγαπήσει νεαρό άντρα ο οποίος δεν ήταν αρεστός στους γονείς και τον αδερφό της. Ο τρόπος που επέλεξαν οι τελευταίοι για να εκφράσουν την αντίθεσή τους αλλά και να επιβάλλουν την άποψή τους ήταν ο εγκλεισμός της κοπέλας στο σπίτι, ο ξυλοδαρμός και η καθολική απομόνωση της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι γείτονες είχαν ακούσει φωνές και φασαρία από το σπίτι και κάποιοι υποψιάζονταν το τι συνέβαινε, ο φόβος ωστόσο δεν τους επέτρεπε να οδηγηθούν στις αρχές και να λυτρώσουν το κορίτσι από τα βασανιστήρια του και εδώ αποδεικνύεται περίτρανα η αμέτοχη φοβισμένη κοινωνία μας, η κλειδαμπαρωμένη πίσω από την δική της σαθρή εικόνα ασφάλειας!

Εν τέλει , το ίδιο το κορίτσι, μετά από πλέον των 12 μηνών κατόρθωσε να βρει τρόπο σωτηρίας και να φτάσει στις αρχές.

Πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους ενώ οι έρευνες και ανακρίσεις στην μικρή κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος συνεχίζονται…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook