Ενημερωθείτε για τις νέες προκυρήξεις ΑΣΕΠ, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που ενδεχομένως να σας δώσουν το εισιτήριο για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Η ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ σας ενημερώνει ότι:

α) εκδόθηκε η προκήρυξη 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (186) θέσεων Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με την προκήρυξη αρχίζει στις 20Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 4 Αυγούστου 2017,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00,

β) εκδόθηκε η προκήρυξη 9Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά προσλήψειςσαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υπουργείο Οικονομικών). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με την προκήρυξη αρχίζει στις  24 Ιουλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Αυγούστου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.www.dikaiologitika.gr

Ένα καινοτόμο και χρήσιμο για όλους πρόγραμμα υλοποιείται από την ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ (στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης ) στα Χανιά, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους ενήλικες (‘Άνεργοι, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Φοιτητές, Σπουδαστές και Μαθητές) να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό δεξιοτήτων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές  αλλά και στα Αγγλικά.

Στην Πληροφορική το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
  • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
  • Χρήση & Διαχείριση Αρχείων (Windows)
  • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
  • Βάσεις Δεδομένων (Access)

και παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα, στις προαναφερόμενες δεξιότητες Η/Υ.

Στα Αγγλικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ταχύρυθμο Τμήμα Ενηλίκων Lowerή Proficiency με στόχο την απόκτηση της αναγνωρισμένης πιστοποίησης από το ΑΣΕΠ (TIE,TOEIC).

Οι ενδιαφερόμενοι για την πληροφορική θα έχουν δωρεάν εκπαίδευση και το μόνο κόστος που θα επιβαρυνθούν είναι για την εξεταστική διαδικασία για να πάρουν την σχετική πιστοποίηση και για τα Αγγλικά θα έχουν ειδική προσφορά για εγγραφές εως 30/7/2017.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα έχουν αρχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική στα παρακάτω στοιχεία:

Κ. Χιωτάκη 8 – Α. Παπανδρέου 73134 Χανιά
Τηλ. 28210 54002 – 28210 54003
e-mail: [email protected]
www.memo.com.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook