Σε πένθος έχει βυθιστεί η Κύμη μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο. Μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τρία νεαρά άτομα και άλλα δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.

Ο οδηγός έχασε, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον οδηγό είναι ότι εκείνος δίνει μάχη για τη ζωή του διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι η μοναδική γυναίκα – επιβάτης, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του.

Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Το κακό μαντάτο έπεσε σαν βόμβα το πρωί στην τοπική κοινωνία της Κύμης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή, αφού και οι πέντε επιβάτες του μοιραίου τζιπ, είναι από την Κύμη.

 lamiareport.gr / φωτό tvstar.gr και eviakosmos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook